Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Ţigări de contrabandă ascunse într-un Hyundai, depistate la frontiera Siret

tigari ascunse (2)Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au descoperit ascunse în locuri special amenajate în aripile faţă, praguri şi lonjeronul unui autoturism, 2.000 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană.

Duminică, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Ovidiu E., în vârstă de 47 ani, domiciliat în județul Ilfov, conducând un autoturism marca Hyundai. Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

tigari ascunse (1)Astfel, a fost descoperită ascunsă în locaşuri special amenajate, în aripile faţă, praguri şi lonjeronul portbagajului, cantitatea de 2.000 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană, pe care bărbatul a încercat să o introducă ilegal în ţară.like-facebook

Ţigările, în valoare de aproximativ 3.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*